Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kardeşlerim. Bilirsiniz sitede bazı paylaşımlarımı belki takip etmisdinizdir dedim kendi kendime acizane bu ben acizane kardeşinizin.
Yani bu son paylaştığım konuda yazdığım gibi, bedenimde benden dışta tepinen hıçkırık ile tepinen yüzümü burusturan ne olabilir, nefsim galiba. Siz ne dersiniz acaba paylaşırsaniz sevinirim.
Siz muhterem kardeşlerim ne dersiniz bu konuda, bedenimde olsa olsa nefsim var olabilir. Yoksa ben şizofrenmiyim, yani bunlar belirtisimidir belki?!
|
Hocam durumunu tam bilmiyorum bir doktora gorunmende fayda var ama ben ozellikle bu havas islerinden sonra bu islerin gercekten tehlikeli oldugunu goruyorum psikolojik sikintilar cok fazla oluyor ki bende de oldu size benim yapmis oldugum ve cok kisa zamanda Allahin izni ile iyilestim.
1.Her Sabah ve Aksam Ihlas Felak Nas 3Kez okuyup nefes edip mesh etmek
2.Her Sabah ve Aksam Muminun Suresi ilk 3 Ayeti ve Ayetel Kursi
3.Her Namazdan sonra Ihlas Felak Nas
4. Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr - 100kez
5. Bismillâhillezi lâ yedurru mea ismihi şey’un fi’l ardi ve lâ fi’s-semâi ve huve’s-semi’ul alim - 3kez Sabah Aksam
6. 7 Kere Hasbiyâllahû lâ ilâhe illâ huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbu’l arşi’l azim.
7.Amentu Duasi ve Huvallahulezi okuyun
Hocam ben bunlari yaptiktan sonra her turlu kotu dusunce psikolojik sikintim hepsi gitdi biiznillah