Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Çok doğru söyledin. Sende bende yaşadık tehlikeyi.Ben gerçi uygulamadim birşey ama yinede tehlike beni buldu ve sardiydi.
Aman dikkat, kuru merak insanı maf ediyor bu Havas ilmiyle pek uzaktan duymuş lugun olsa yeterlidir. Uygulamalar sirf kopya olsa bile perişan ediyor insanı.
Ben yunus as in duasını bugünlerde bir bambaşka algiluyorum: yani ben zalimlerden oldum denildiginde, deyorum artık: zalimlerin arasında banada azab pay düştü...
|
Vallahi hocam ağzımı zikirden başka bir şey için kullanmak bana zarar hep bir yanlış söz hep bir yanlış anlaşılma üstelikte bu vesveseler adamo yoruyor ama tavsiyem hocam hepsine tevbe edin 99 yerine normal kalben bırakın butun sayılı olsun havas işlemlerini benim farl etdiğim çok az kuran okuyorum her gün her namazdan önce ve sonra 2şer sayfa okusak 5DK alır 1Ayda Hatim daha fazla Kurana odaklanalım istiğfara kelime-i tevhide odaklanalım vakit iman kurtarma vakti.İşin şu kısmıda var hesap günü havas ile meşgül olup kuran-ehlinden olamamak üzücü bir durum olur o yüzden ben son zamanlarda daha fazla kuran okumaya başladım.Zaman geçtikce Rahmetli Said Nursi yapmış olduğu hizmet daha akla ve fikire mantıklı geliyor iman hakikatlerini bilip teffekür 5vakit namaz nafile namaz zikir ibadet kuran okumak günahlardan uzak durmak bunlar yeter