Alıntı:
Yolcu40 Nickli Üyeden Alıntı
Gümüş varantım var bende de üstad, Gümüş çok ucuz ama cıkmıyor.
Bende de Kripto var 1 tane : hani şu çizgi film gibi olan dizinin önerdigi: 10 yılda olsa bekleyecem. Oradan 1 ev parası bekliyecem 
|
Aslında hayatta tersin tersin tersin tersin tersindeyim.
Ekonomi bilenler yazdığımı iyi anlar.Senelerdir değişik işlerden zararlar var hep sineye çektim alamadığımız paralar var havaya uçtu.
Kripto işinede 2017de civarı girdim o zmandna beri alıp satıyorum ondada terste kaldıkda.İşte 2 sene evvel çok inceledim kafama yatan çöp nitelenen coinler aldım btc 150.000-200.000-250.000-USD bu aralığa kadar gidecekde işte nereye ordanda sağlam düşecek mesele işte eldekiler btc 150.000 usd olduğunda bizdekiler ne olacak önceden stop koymadım ama bu sefer btc ye bakıp elde eski ath görenleri satıp çıkacam en sonunda ne varsa satıp paraları alıp çıkmak lazım.Sonrası 2-3 sene gene ayıya döner.Kripto işi 2-3 sene biter hep düşer çünkü .Bu aradada altın-gümüşe alırım diyorum.Demin baktım geçen sene gümüş 20-21 tl civarı yani senede % 50 getirisi olmuş altında aşağı yukarı yanı.altın geçen sene 1700 tl gramı şimdi 2700 civarı % 50 de.
Eskiler hep altına boşuna yatırım yapmamış yani.
Faizi zaten aralık civarı düşürür devlet % 50 olan faizi enaz 5 puan şu anda bile bankalar düşük veriyor % 45-47 arası.