Gün 3
Günlük yaşamın içinde bazen “mucizeleri†unutuyoruz oysa ki yaşamın kendisi bir şans ve mucize. Melekler sizin özgür iradenize karışamaz, bir mucizeyi isteyip de iptal ettiğinizde onlar da bu enerjide size saygı duyar. Bir mucizeye gerçekten ihtiyacınız varsa, bunu isteyin-imgeleyin-unutun; herkesin ve her şeyin en yüksek hayrına olan armağanlar, karşılaşmalar, tesadüf sandığınız kesişmeler Allah’ın gücü ve O’nun izni ile Meleklerin ışığıdır. Dünyada ünlü, başarılı, şanslı, bereketli ya da sıra dışı olarak gördüğünüz çoğu kişi “inanmıştır†mucize sadece onlara inananlara gelir.
Herkes bir mucize isteyebilir ama bunun geleceğine inanmıyorsa, kendini buna layık görmüyorsa siparişi iptal etmiş gibi olur. İsteğinizi dualar ve bilinçaltı inanç yasaları ile destekleyin. Gerekirse bunu yazın hatta resmini yapın, en sevdiğiniz kitabın arasına koyun onu orada unutun. En doğru zamanda kapılar açılacaktır. İmkansız diye bir şey Allah katında yoktur çünkü O “OL DER VE OLURâ€
OLUMLAMA: MUCİZELER BENİMLE. ATTIĞIM HER ADIM BİR MUCİZE. YAŞAMIM BÜYÜK VE KÜÇÜK MUCİZELERLE DOLU. BEN MUCİZELERİN BENİ BULACAĞINA EMİNİM
---------- Post added 20.03.17 at 08:58 ----------
Gün 4
Düşüncelerinizi temiz tutun. Niyetiniz de hep net olsun. Karışık düşünceler ile enerjileri harekete geçiremezsiniz. Beyninizde sağlıklı ve olumlu düşüncelere yer verin. Sizi telaşlı, stresli, acele ettiren, moralinizi bozan, kısacası kötü, negatif düşünceleri geldiği gibi gönderin, iptal edin. Düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz. Sıkça tekrarlanan çalışmalar bir süre sonra kaydedilir ve sizi dönüştürür.
Sizi olumsuz kod’layan kimseyle görüşmek bir arada bulunmak zorunda değilsiniz. Kendinize siz ne kadar iyi davranırsanız, enerjiler dünyası da size o kadar güzel geri dönüşlerle gelecek. Önce “ben†demek bencillik değildir, siz iyi olursanız insanlara da verici olabilirsiniz. Sevgi’de kalın, daha çok “hayır†deyin, ertelemeyin atağa geçin, istemediklerinizi “yapmamak†size büyük kapılar açacak.
Işık ve yol içinizde, ilk hissettiğiniz doğru ve hayırlı. İç sesiniz sezgi yolu ile sizi daima uyarır onu daha sık dinleyin. Bir süre sonra siz dönüştükçe olumsuz kişi ve gelişmeler kendiliğinden sizi terk edecek ve siz daha çok ışıkta kalacaksınız.
OLUMLAMA: BEN NETİM. SEÇİMLERİM BENİ DAİMA YUKARIYA TAŞIYOR. ÇOK ŞANSLIYIM; ETRAFIM FIRSAT VE OLUMLU ENERJİLERLE ÇEVRİLİ.
|