Gün 5
Gazeteler, şarkılar, kuş tüyleri, iç ses, duru biliş, bebek sesleri ve daha pek çok yerde her an melek mesajları bizimle. Melekler bize karışmaz, onlar saf sevgi varlıkları Allah’ın izni ile size bir mesaj vermek, sizi bir tehlikeden korumak, size yardım etmek için hazır olduklarında mutlaka bir mesaj alırsınız ya da bir ışık çakması sizi bulur. İnanın ve işaretleri takip edin, iç sesinize güvenin “ego sizi durdurmak istese de†yola devam edin, inandıkça gelişecek geliştikçe daha çok işaret alacaksınız.
Kader planında olan deneyimler mutlaka yaşanır, Melekler buna engel olmaz ama değişim yaşayabileceğiniz konularda kapı açıktır. Melek olumlamalarınızı dingin mutlu anlarda tekrar edin, uyku öncesi uyandığınız an daha çok yapabilirsiniz. Bir Melek mesajı geldikten sonra neler değişiyor yaşamınızda, takip edin ve bunu bulun.
OLUMLAMA: HER AN MELEK MESAJLARINI ALIYORUM; YAŞAMIM DÖNÜŞÜYOR.
---------- Post added 20.03.17 at 09:00 ----------
Gün 6
Bazen bir şeyi çok isteriz ama hemen ardından da enerjisini bozarız; “ya olmazsa, nasıl olacak ki†diyerek… Bir şeyi gerçekten ve çok temiz bir kalp ile dilerseniz, o dilek her şeyin herkesin bütünün hayrına ise gerçekleşebilir. Bunun olması için isteyin ve unutun. Üzerine ne kadar çok düşünürseniz, enerji o kadar bozulur. Bazen “çok†istediklerimiz olmaz ama “az†istediklerimiz olur. Bunun sebebi az istenilende korku enerji yer almamasıdır.
Sonuca odaklanmayı seçin. Hangi yol ile gerçekleşeceğine değil… Allah’ın gücü sınırsızdır, Melekler de Allah izin verirse size yolu açar. Zaman koymayın ilahi akışa güvenin siz ve hepimiz kusursuz bir planın parçalarıyız. Sadece sonucu sık sık imgeleyin, olmuş halinde tam olarak nasıl hissedecekseniz bunu tekrar tekrar kendinize olmuş gibi yaşatın.
OLUMLAMA: BU KONUYU SEVGİYLE BIRAKIYORUM, HAYRIMA OLAN BENİ BULUR, ALLAH EN DOĞRUSUNU BİLİR, MELEKLER YOLUMU AYDINLATIR.
|