Gün 9
Rüya rehberliğine inanın. İstihare çalışması ile yaşamım boyunca sayısız mucizeler, rehberlikler yaşadım. İstihare çalışması ile ilgili tüm detayları Mucizeleri Çağırmak kitabımda bulabilirsiniz. İstihare elbette ki rüya değil salt olarak, Allah’ın huzuruna çıkmak… Rüya konusuna gelince; mesaj almak, hayırlısını keşfetmek, kontrollü görülen rüyalar deneyimini yaşamak, sevdiğiniz kişi ile telepatik bağ kurmak, yakın gelecekte gelişecek bir olayla ilgili işaret almak mümkün olabiliyor. Kimilerine göre zaten gün içinde uykudayız, uyurken uyanıyoruz.
Herkes rüya görür sadece bazen hatırlamaz. Rüyalarımız bazen de Meleklerimizin bize rehberlik etmeleri için muhteşem bir şanstır. Rüyalarınızı hatırlamak için başucunuza bir rüya günlüğü ve özel rüya kalemi koyun ve "Meleklerim, bu gece lütfen rüyalarımı hatırlamama ve mesajı bilmeme yardım edin." deyin. Sabah rüyanızı yazarken anlamını iç biliş ile yakaladığınızı fark edeceksiniz.
İyi geceler, ışık dolu rüyalar olsun ve ÖYLE DE OLDU.
OLUMLAMA: RÜYALARIM BENİM REHBERİMDİR, İHTİYACIM OLAN BİLGİ BANA RÜYAMDA GELİR.
---------- Post added 20.03.17 at 09:02 ----------
Gün 10
Bu gece AFFETMENİN HAFİFLİĞİNE inan. Affetmek özgürlüktür; arınmaktır, yükü atmaktır.
Bizi inciten, üzen, hatta bize haksızlık ettiğini düşündüğümüz herkesi affetmeye niyet edelim ve tüm bu yaşanmışlıklardan, olumsuz duygulardan tamamen özgürleşmeye hazır olalım. Biz buna değeriz. Kendini seven affeder, sevmeyen yükü taşır. Eğer bunu gerçekten yaparsanız, koşulsuz sevgide kalırsınız ve o kişiden size geçen olumsuz eterik kordon bağı da gider. Dönüşünce o tarz sizi yıkan insanlar size artık gelmez. Negatiften arınmak sizin hakkınız. Affetmek istediğiniz herkesi kocaman bir altın ışıklı balona koyun ve derin bir nefes alın:
"Allah'ım, ben tüm bu yüklerden özgürleşmek istiyorum; izninle, Başmelekler ve Kişisel Koruyucu Meleğim, lütfen benim tüm bu insanları ve konuları affetme yolumda bana ışık olun." diyerek nefesinizi sevgiyle verirken balonu da yine sevgiyle ışıkla umutla bırakın. Unutmayın kimse düşman değil, herkes birbirinin oyun arkadaşı. Herkes Dünya’ya öğrenmeye geldi.
OLUMLAMA: HERKESİ AFFETTİM, BEN HAFİF VE MUTLUYUM.
|