Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Evet takılıp kalıyorsun, bazı şeyler iyi giderken bile bana kafayı yedirtecek düşünceler geliyordu aklıma, öyle olduğunda bi durup sakinleşmek gerekiyor, kendime; ‘ne istiyorum?’ ya da “ne olsa beni mutlu eder?” diye soruyorum.
Hiç olmadı zikir çek, ‘her şey yolunda’ de. Ben bazen inşirah dinliyorum bazen duha suresini, bazen de deftere “her şey yolunda” yazıyorum.
Ya da enerjini düşüren şey neyse yaz ve yak o kağıdı da tuvaletten gönder gitsin.
Karşına sana zarar verecek bir şey çıksa savaşırsın di mi olmadı uzaklaşırsın enerjimizi düşüren düşünceler de böyle savaşacaksın.
Enerjin yükseldikçe artık düşük enerjili insanlarla aynı ortamda denk gelmemeye başlıyorsun, ola ki denk geldin konuştuğu anlattığı şeyleri içinden kabul etmeyip olabildiğince uzak durabilirsin.
O an sevdiğin bir şeyin fotoğrafına bak, hayalini kurduğun bir şeyi düşün.
Bir sürü teknik var sadece biraz disiplin gerekiyor, daha iyi bir hayat mümkün.
Rica ederim 🌹
|
benimde aklıma negatif şeytani düşünceler geldiğinde ve bunları yaptığımda enerjim çok yükseliyor sanki kaosdan besleniyorum bu neden olur çok araştırdım net bir cevap bulamadım
Alıntı:
cosmicman Nickli Üyeden Alıntı
benimde aklıma negatif şeytani düşünceler geldiğinde ve bunları yaptığımda enerjim çok yükseliyor sanki kaosdan besleniyorum bu neden olur çok araştırdım net bir cevap bulamadım
|
bunları yazarken bile kalbim pır pır etti avuç içlerim terledi çünkü gene birşeyler geldi aklıma