Alıntı:
everex Nickli Üyeden Alıntı
özelden yazamıyorum mesajların 50 olmadığı için buradan sorayım kardeşim dil bağlama varmı genel olarak ayağımızı kaydırmak için dedikodu yapanlara birde ben bir muska yazdırmıştım senin bu korunma paylaşımından sonra çıkardım onu cin musallatına karşı taktım musallat oldular hatta bir gece alenen gördüm cinniyi gri renkliydi bu korumayı takıp onu çıkarınca rahatladım cinlerden korunma için yapılan muska takılınca neden musallat kapar insan istersen buraya taratıp atarım muskayı
|
Bu aşağıda paylaştığım çalışmayı yine çıktı alıp veya siyah mürekkeple yazıp yedi kat streçe sarıp ve su nem geçmemesi için bantlayıp üzerinizde çantanızda cüzdanınızda taşıyın. Sizle uğraşan zalimler pis oyunları kirli tuzakları kendi başlarına çevrilir her zaman. Kısacık bişey demeyin inanın buda kurtuluştur bir çok kötü insandan korur. Ve grupça size saldıran kötülük düşünenlerde eştikleri kuyuları kendileri düşerler. Tütsüleyebilirsiniz tütsü yoksa gerek yok direk yazın veya çıktı alın taşıyın dil bağından ötedir. Özel mesajdan gelen bir mesajda bir bölümde çok güzel birşey yazmış bir arkadaşımız Allah razı olsun: "itikadı sağlam olana mürekkep fark etmez" yazmış çok etkileyici bu cümleyi hiç kurmak nasip olmamıştı mesela bana. Bende tersi olarak gerçek olan bir çalışma ve Allah şifa vercekse şirke girmeyen esma ve ayetlerin çalışmalarıyla mürekkep farketmeksizin çalışır diyorum yıllardır öğrenip tecrübemle. İnşalah bu çalışmanın faydalarını görürsünüz:
Yazılacak ve taşınacak olan:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]