15.10.24, 14:18
|
|
Üye
|
|
Forum Puanı: 724
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
hocalarimiz surekli koruma icin dikkatleri cekiyorlar, hangi esma hangi zikir hangi okuma olursa olsun, sayi adet giriyorsa mutlaka koruma yapilmalidir, ben bu esmayi kendim icin yapmistim, o zaman ne koruma biliyordum ne de havas hakkinda en ufak bir bilgim vardi, kendime niyet ettim çok sukur kurtuldum, Allah in bildigini kuldan saklamiyorum, kumar gibi kotu bir illetim vardi, bu esma sayesinde simdi aklima bile gelmiyor cok sukur, bu gibi kotu aliskanliklari olan arkadaslara faydasi olur diye paylastim bu esmayi, kendim denemedigim hicbirseyi paylasmiyorum, bana faydasi oldu, insallah hayir isi icin kullanacak arkadaslarimiza da faydasi olur, Rabbim Sifa versin....
ismi gibi kudretide urkutucu, ama hayir is icin kullanildiginda, mukemmel bir esma, kumar, içki, vb kotu aliskanliklari olan, bu esmayi kullanabilirler, ben kendimde uyguladim cok sukur, aklima gelmiyor simdi
|
Bana kötülük yapan biri için okumak istiyorum.rabbim kalplerine merhamet versin diye.allaha havale ediyorum.beddua etmiyorum.yinede dönüp dolaşıp beni bulurmu? Ayetel kürsi mi okuyayım en başta
|