Alıntı:
Muallim Naci Nickli Üyeden Alıntı
İyi yaşatsın hak edersem . Sen de kına yak. Burda insanların aklıyla dalga geçme. Yazdıklarına bir bak bakalım. Trol ile eğleniyor musun. Anlamadım ki. Yeryüzünde ne zalimler var. Ne kendileri ne evleri lânetlendigine şahit olmadık. Ne yani birileri zulüm yaptı diye binanin lânetlendigine mi inanmak zorundayım. Benim senin yazdığın zırvalar değil seni ciddiye alanların ferasetsizligi şaşırttı
|
Kardeşim yeryüzündeki zalimler zaten lanetlenmiş insanlar Allah biz onlara veririz azaplarını arttıririz hayır yani anlamadığım bana ve sitedeki herkese hakaret eden sensin trol ne demek buradaki herkes birbiriyle fikir alışverişinde bulunuyor ve çok değerli insanlar var alay edecek kadar âşsağılık ve şerefsiz bir insan değilim bu 1. Olan 2. Olan ise internet direğine kursunun gelmesi cokmu anormal bir durum 2024 deBaz istasyonunun olmadığı bir yerde yaşıyorum telefonla konuşmak bile mucize sana ters gelen bir durum varsa düzgün bir şekilde iletişime geçersin şu trole nasıl inanıyorsunuz diyerek sözel saldırıda bulunuyorsun iç yüzünü bilmediğin bir durumu kişiyi yargılamak müslüman bir insana yakışıyormu sen yanıma gelip gözlerinle gördünmüki beni yalancılıkla suçluyorsun peki bu kul hakkı değilmi eğer trol yapsam dua kitaplarını sobada yaktığımı söylemem sabaha kadar ağlayarak istiğfar getirdim o yazdığın zoruma gittiği için Allah yaşatsın dedim neyse dediğim kelimelerden dolayı özür dilerim istemeyerek söyledim geri alıyorum kardeşim