La ilahe illallah için Allahın kalesi derler.,yani bunu zikir çeken onun kalesine girer korumasını alır.Tüm peyganberlerde bunu çekmiş zamanında.Bu zikrin fazileti büyük imtihanı ağırdır.
Bunu bilen şeytanda arada rüyana girer amacı seni o kaleden çıkarmaktır.Çünkü korumadan çıkarsan seni daha kolay kandırır.Tarikatlarda 5000 çektirirler günlük.Ama farz edelim birisi seviyor günde 10-20-30 bin çekiyor.
İşte La ilahe illallah için önceden konulara kitaplardan resim attım diğer sıfat isimler melek aracılığı ulaşır deniyor bunda ise çekilen zikir direkt arşa nur olarak sutun şeklinde çıkar yazıyordu.
Beyazıt Bestami KS arşı gösterip sen artık namaz kılmayı bırak demesine benzer onda ilim var hadi ordan şeytan melun der.ben kimimki namazı bırakayım namaz Resullullah SAV den düşmemiş bendemi düşecek demesi ile arş görüntüsü yok olur.
Şeytanda işte Lai ilahe illlallah çekilmesi ile o nurları görünce ne yapacak fesadından arada rüyana girer onu bırak bunu çek diyebilir verdiği 99 dan birisi yada 1000 isim var onlardanda olabilir.Kişi ha bana mesaj geldi diyip onu bırakıp öbürüne geçer yemi yutarsa belli zaman sonra gene hadi yavrum başka rüya onuda bırak bunu çek denirse böylede 1 senede diyelim 40-50 rüya gördü yani bıraka bıraka 50 zikre geçip sonra 2 ci seneden sonra farzı misal 99 un hepsini çektini diyelim son rüyada sen artık erdin kemale geldin zikri bırak diyip işi bitirebilir.Ondan sonrada sen evliyam oldun artık der çıkarsa şaşmam.
Yalnız o kadar 99 tamamladında işte mesele sevaplarını aldında acaba hani ismi azam makamı var orda her duan kabul oluyor ama makama erdinmi erdinde denebilir rüyada.
Yani erenler zaten isiimler belli Bestami ks-geylani ks-arabi ks-gazali ks - duayı ediyor saniyesinde istediği oluyor sen ediyorsun ediyorsun tık yok yani anlaşılan ermemişsin oluyor.
Bunları niye yazdım işte La ilahe illlallah Çeken varsa imtihanın ağırdır.Daldan dala uçan kuş gibi olma.sabit dur derim.ama nefis işte durmuyor.
Rüyalarınada dikkat et La ilahe illallah onu bırak bunu çek olayı kesinlikle başınıza gelir ara ara.
|