Alıntı:
DeadStrom Nickli Üyeden Alıntı
ben kurana inanıyorum kuranda yazan bu
O size ancak kötülüğü, çirkinliği, Allah hakkında bilmediğiniz şeyler söylemenizi buyurur.
ancak diyor yani sadece kötülüğü çirkinliği ve allah hakkında bilmediğimiz şeyleri söylememizi istiyor kuranda iyilik yaptırır iyi şeyler emreder yazmıyor. haberin olsun.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] #trhakan +trhakan ın bahsettiği şeytanın sağdan yaklaşması olarak düşünülebilir. Yani daha fazla kazandırmamak için daha az kazandıracak şekilde şeytanın iyiye yönlendirmesi. veya sağdan gibi görünen ama aslında öyle olmayan yaklaşmasıda olabilir. Bir şekilde tuzağını kurması, biz kısa süreli bir günlük 40 günlük düşünürüz o planını 40 yıllık bile yapar, tuzağını öyle hazırlar. Ama bazen hiç durum öyle karmaşık değildir, açıkça daha büyük kazanacağını bildiği bir durum yüzünden o kadar kazanmaması için iyiye yönlendirir. Ama mutlaka amacı ve niyeti kötüdür dediğiniz gibi, kazanımı azaltırmakta kötülüktür, iyiliğe yardım etmeside onun aslında kötülüğünden ve kötü niyetindendir.