Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş kesinlikle haklısın. Zikirin niyeti yani zikir sabinin tek niyeti Allah rızası olmalı. Allah rızası dışındaki az yada çozk adetli zikirler insanı zor sınavlara sokar. Allahın taktiri neyse o olur sen istersen 100000000 kere zikir çek amacın Allah rızası değilse kesin musallat yada diğer hastalıklarla uğraşırsın.
Amaaaa iddia ediyorum niyetin Allahın rızasını kazanmak olsun istersen 100000000000000000000000 kere zikir çek başına çokta tehlikeli birşey gelmez ( Şeytanların azılıları seni bu yoldan vazgeçirmek üzre gözüne görünmesi dışında)
Yani azizim Niyet zikirden daha önemli ve daha değerli Allah kabul etmeyeceği duayı sana da ettirmiyor, tecrübe ile sabittir.
Allaha Emanet ol.
|
Allah razı olsun . Yorumun beni mutlu etti.
Ben farklı değilim bende aynıyım . Bu sanal gerceklik içinde bir dünyada .. yalan olduğunu bildiğimiz bir dünyada .. sınav cekecegimizi bildiğimiz yine de nefsimize yenik düştüğümuz bir dünyada .. sanki herşey gerçekmiş sanki gençlik bitmeyecek sanki ölmeyecez gibi dünyayı istiyoruz . Zikri bile Allahu tealeyu anmak için yapmalıyız . Tam bilgi sahibi değilim ama sanki çok dünyevi istekleri araya sıkıstirmak yanlış . Yinede hayırlısı ve güzelini nasip etsin inseallah
Allah affetsin . İnseallah sağlık sıhhat nasip etsin günahlarımızı affetsin . Allah razı olsun hocam . Allah'a emanet ol