Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
degerli @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
önce tip ve bilim derim eger doktorlar birsey bulamiyorsa musallat üzerinde yogunlas ve oda forumda yeterince arastir fazlasi ile bilgi bulabilirsin size tavsiyem 50 güzel mesaj doldurarak @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya ulasmanizdir o size bakim yaparak ne oldugunu bilir bu isin ehlidir
sıkıntılı olan kisiye kuran dinletsen isin ehli degilsen okunan ayetler kisideki cine eziyet eder oda kisiye eziyet edip zarar verir eger musallatlari temizlemek gerekirse havas ehli olan lar cikrabilir o kisi ya allah dostlari sayesinde yada cinleri oldugu icin onlari atar ehli olan kisilerin cinlerinin hastanin üzerindeki cinlerden güclü olmasi gerekir ki atabilsin
soru 1. okuyup tepki vermemesi kiside musallat varsa bazen saklanabiliyor kisiyi rahatlatip (kandirip) tekrar harekete gecebiliyor ve rukye okumalarinda cikip tekrar geliyorlar bir anlik rahatlama hissedirsin sonra yeniden basa döner
soru 2. egerki miden de ufak beyzbol topu gibi ordan oraya birseyler geziniyorsa veya bogazina kadar kusmak gibi yukari dogru birseyler cikip iniyorsa büyük ihtimal musallat yemissin ve mide ile bagirsaklarda dolananlar büyük ihtimal yedirilerek, icirilerek yapilan büyülerden dolayi olabiliyor
sorun kimde ise nasil olusum varsa net olarak belirterek yazki anlasilsin yukardaki yazi senmi birine yardim ettin yoksa birimi sana büyü yaptirdi anlasilmasi acisindan netlestir ve imas hocaya ulasmani tavsiye ederim
|
Sağol hocam . Ben kendi adıma merakım vesvesem var . İbadet edememe durumum var nefsimden ve kendi adıma bilgi edinmek öğrenmek istiyorum . Kendi adıma kuran dinledikçe rahatlıyorum . Hatta insanlar bazen o kadar bunaltiyor enerjilerinden cokuyorum ve ozaman dinlerken gözyaşlarım kendi kendine akıyor ve rahatlıyorum . Bide hep yalnızdım hayatimda hep sorunlu insanları çektim . O sorunlu insanlar bana zarar da verseler mümkün oldukça sabır gosteriyorum . Dediğiniz gibi İMAS hocaya durumu iletecem .
Bu arada midemde bir iki gündür muska olayından sonra dediğiniz gibi bir yumru yok ama ben kusabilen biri değilim bugün baya zorladı beni bendeki durumda belki psikiyatriktir biraz önce bişi yoktu şuan yazarken ağrıyor bu muska olayı da beni yormuş olabilir . Kusura bakmayın . Sağolun hocam . Mesajınızı görmek iyi geldi . Burda yalnız olmadığımı bilmek aidiyat kurmak güzel . Allah razı olsun hocam sağolun