Alıntı:
Bozkurt05 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle selamün aleyküm, büyü ve musallata uğramış kişilerde görülen belirtiler seviye seviye olarak mi ilerler yoksa aynı zaman diliminde belirtiler aynı anda mi ortaya çıkar? Örneğin birinde büyü yoluyla musallat varsa ilk olarak rüyaları değişip, bir kaç ay sonrada siyah gölgeler görmeye sesler duymaya mi başlar? Yoksa bunlar ilk zamanlarda bir bütün halinde mi ilerler
|
Aleykümselam hocalarımız yazar illaki ama ben kendimde sıkıntım vardı yıllardır elhamdülillah şuan çok iyiyim imas hocamın sayesinde Allahıma şükürler olsun İmas hocamı cennetine kabul buyursun o kadar duacıyım ona, bilmiyorum musallattan kaynaklı ama bende hafif başladı kardeşim iç sıkıntısı huzursuzluk asabiyet ile sonrasında rüyalarım çıplak ayak yürüyorum sürekli rüyalarımda kayboluyorum köpek kovalıyor o şekilde fakat farklı hissettiren uyanınca kalbimdeki o sıkışma korku panik hissiydi sonra midemde boynumda bir ağırlık değişik bir şey var hissediyorsun ama Allah Allah diyodum tutuldum gibide değil ama birşey var oraya bağlamışlar gibiydi sonrasında unutkanlık çoğaldı bende birgün iş çıkışı yürürken evimin yolunu unuttum bu ilkti hayatımda noluyor bana dedim akşamına panik atak gibi çaresizim kötüyüm ölüm düşüncesi sardı beni ama bir sebebim yok buna, ne zamanki anladım ben başladı gölgeler karaltılar sesler ek olarak ise bir işe el atıp olmaması, tam olacak gibi olmuyor, param bereketsiz evde huzursuzluk umutsuzluk insan kendini bilir farklı bir insan gibi hissedince dedim bu normal değil imas hocama yazdım elhamdülillah şuan çok iyiyim tavsiye ederim istişare yapın hocamla önce Allah sonra hocamın vesilesiyle şifanı bulursun inşallah.