Alıntı:
Bozkurt05 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle selamün aleyküm, büyü ve musallata uğramış kişilerde görülen belirtiler seviye seviye olarak mi ilerler yoksa aynı zaman diliminde belirtiler aynı anda mi ortaya çıkar? Örneğin birinde büyü yoluyla musallat varsa ilk olarak rüyaları değişip, bir kaç ay sonrada siyah gölgeler görmeye sesler duymaya mi başlar? Yoksa bunlar ilk zamanlarda bir bütün halinde mi ilerler
|
Ayrıyetten diyebilirsin kardeşim yıllardır çekiyorsun yenimi anladın diye, aslında hissediyorsun Rabbim şifanı verecekse kalbine bir his düşürüyor, ben namaz kıldım dua ettim kuran okudum elimden geldiğince ama bir süre iyiyim sonrasında daha bir kötüleşiyordu durumlar, sonra bir gün hiç unutmam Allahım dedim özel durumlarım yaşadıklarım ben çıkamıyorum işin içinden yetersiz kalıyorum ne olur bir yol göster, bir kaç gün sonra Allah bu forumu çıkardı karşıma okudukça anladım ki Allah bazı insanlara ilmi boşa vermiyor, ben derdim ki Allah ayeti vermiş çözümü sunmuş bir insan kendi yapamadıktan sonra hacı hoca ne gerek var çünkü içinde bulunduğumuz zamanda o kadar sahtekar var ki, velhasıl ilmine inandığın bir insana danış, burdanda tekrar vesile oldu aklıma geldikçe ediyorum dua burdaki hocalarımıza bana yardım eli uzatan İmas hocamızdan Allah razı olsun, Rabbim ilmini bilgisini artırsın.Sadece bu illetten değil biraz daha maneviyat kazandım faiz illetinden kurtuluyorum iç huzuruma kavuşuyorum çok şükür.