Alıntı:
Mrcngr Nickli Üyeden Alıntı
Bu yaşadığı belirtiler açılımların olduğunu gösteriyor. Gelen giden olur ama müslüman mı gayrimüslim mi bilemez. Renklerine göre de ayrım yapmasın. Her görülen yeşil veya beyaz renk hayra işaret olmayabilir. Bu kardeşimiz önceden de buna benzer bir konu açmıştı. Ne yaşadığını, gördüklerinin ne anlama geldiğini merak ediyor ki bu onun hakkı zaten. Biraz uzattım  kusura bakma. Soruna cevap verecek olursam eğer ki musallatı var ise bunu söylememesi gerekir. Sadece onunla ilgilenen ve musallattan kurtarmaya çalışan hocasına anlatması onun hayrına olur.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim beni iyi dinle. Vaktiyle bir tanıdığım vardı. Senin gibi bir gün bir şeyler görmeye başladığını söyledi senin gördüğün şeylerin aynısı. Meraklı birisiydi ama mürşidsiz bazı şeyler denedi ve başına bela aldı. He tabi sen bunu yapacan demiyorum. Ona en büyük tavsiyem şuydu: Sırrını ifşa etme. Şöyle bir şey de var kuran okurken, namaz kılarken veya zikir çekerken kısacası ibadet yaparken bunları görmen şeytanın işine gelir ve sen oldun artık, tamamsın diye vesvese verebilir. O yüzden ibadetlerin ihlasla devam et ve bu gördüklerinin bir kıymeti olmadığı fikriyle devam et. Bunları bir basamak gibi düşün. Bunları yargılamak amacıyla yazmadım kimsenin de haddine değil yargılamak. Seni düşündüğümden söylüyorum. 
|
Teşekürler abi musallat olmaz büyük günahım yok çok şükür mürşidsiz okumam da yok zaten