Ya nasıl anlatsam sana bilmiyorum yuvarlak uyku uyanıklık arası sanki ruhum bedenimden çıkmasına yakın vücudumda gezen şey bir dil her yerimi yalıyor garip özellikle cinsel organ ben hep savaşıyorum ve o gün dediğim gibi dairesel vücuduma yapışmış garip bir şeydi o gün tekrardan korumalar dualar okuyunca galiba Büyük bir ihtimal ondan tuttum çektim yırtıldı ve yanımda bir kırk boylarında bir şey felç geçirmiş gibi titriyordu yani bugün de yaşadıklarım garip bir topluluk vardı bayağı kalabalık mahkeme gibi bir şey oldu bir şey görmüyorum ama orada bütün varlıkların olduğunu biliyorum konuşuyorum kendimi anlatıyorum ve galiba bugün yaşadıklarımda birkaç tane cini öldürdüm mahkeme gibi bir şey oldu ben başıma gelenlerin onlardan olduğunu söyledim onların bana ulaştığını onların benimle uğraştığını yani eğer mahkeme olayı Rüya değilse kurtuldum diyebilirim bilmiyorum çok garip olaylar yaşıyorum bugün bana sabah namazından sonra kıldım yatarken yine özellikle cinsel organ kısmını yalıyordu ben uyanıyorum ama tam uyumaya çalışacağım zaman net bir şekilde hissediyorum uyku uyanıklık arası oluyor galiba bana sen beni yenemezsin diyor karışık olaylar yaşıyorum isyan etmek istemiyorum bilmiyorum kafam çok karışık bir yandan üniversite okuyorum bu imtihanı geçebilir miyim bilmiyorum yardım eden olursa da duamı kazanmış olur
|