[QUOTE=imas;651159] hocam birşey göremiyorum ama varlıklar var ve çok kalabalıktı benim uğraştığım yani kimse anlamıyor ama kıldığım namaz zikirler dualar koruma duaları Saffat Felak Nas Ayetel Kürsi çok etkisi var ben bildiğin bir insanla kavga eder gibi ediyorum vuruyorum felan yani ama anlamıyorum ilk tövbe edip namaz kılıp dua okuduğum günün sonrasındaki gece değişik bir yerdeyim orda insana benzer birileri var kollarıma bacaklarıma iğneler vuruluyor siz kimsiniz burası neresi diyorum cevap veriyorlar biliyorum ama söyleyemiyorum bana karışmayın diyorum dua okuyorum bunu neden yapıyorsunuz diyorum yapmazsak hasta olursun diyorlar hastane gibi ama çok daha gelişmiş bir yer beni sedye gibi birşeyle taşıyorlar götürüyorlar asansör benzeri birşeye bindiriyorlar bunlar ayrı cinler ayrı bana iğneler yapılıyor sanki hastane gibi bir yer sonra bir başka bir yere götürüyorlar orda bir kadın geliyor onunla ilişkiye girmeye başlıyorum o gidiyor bir başkası geliyor benden bukadar ben bittim diyor bir başkası geliyor ben bir zaman sonra itiyorum bunları sizler cinsiniz diyorum gülüyorlar biz çin felan değiliz diyorlar hocam benim geceleri yaşadığım trilyonlarca olay var yani sanki bu hastane tarzı bir yer garip bir yer oradakiler başka cinler başka cinler genelde vücudumda dil geziyor uyku uyanıklık arası ben bunu hissediyorum gözümü kapatıp karanlığa odaklandığım zaman sanki bedenimde olanla savaşıyorum dualar okuyorum bana karşılık en son dün verdi beni yenemezsin dedi bende güldüm orasını Allah bilir dedim ama bu hastane tarzı yerdekilere ben siz hangi gezegendeyiz felan sorduğumda bir isim söylüyorlar Allah'a inanıyormusunuz diyorum inanmıyor gibiler ama teknolojileri çok gelişmiş ben anlamıyorum kaderimde bir nokta var sanki benim bunları çözüp namazlarıma odaklanmam ve manevi anlamda ilerlemem gelerekiyor
|