Alıntı:
Nrkna Nickli Üyeden Alıntı
Nikahımiz var oğlum çok zor durumda olmasa ugrasmiycam ama kendini hasta ediyor öliyim diye ağlıyor nasinuzlaklastircagimi da vilemedim
|
Ablacıgım ben 50 mesaj doldurmadım bi mesaj. Yolladı nız bana ama ben yinede yazayımsen celp yaptırabilirsin haberin olsun o kişiyi uzaklaştırabilirsin haberin olsun unutmadan yazayım o kişi ye ceza veremezssin bilgin olsun bu dogru bir. Davranış olmaz o kişiye cin yollamak veya hut irsali hatif yapmak haramdır
Yani 50 mesajım olmadıgı içün cevap veremedim yanlız konuya birde ilimi hava katmak istiyorum bazıları celp büyüdür diyor bu yanlış tamamiyle büyü degildir biraz uzun konu sen bi Müslüman bir hocaya yaptırsan senin kisi büyüye girmez çolugun cocugun var adam sana iyi günde kötü günde diye söz vermiş bide sözünü tutmamiş aferin ona kadınada bi şey diyemiyorum bilmiyormu ki yuva uzerine yuva kurulmaz. Sen kalkıp iradeyi gasp etsen adam kendini aşık etsen neyse sen cehennemliksin derim tevbe etmedigin sürece ama şu var senin nikahın var ve çocogun da var şimdi hoca sana celp yapsa Müslüman bir cin ile yapmak zorunda bu yüzden mevzu itibari ilede bu şey büyüye girmiyor haberin olsun zaten çok yakında bir kitap çıkarmayı düşüyorum tabiki ücretsiz olucak havasın baxı konularına acıklık getirmeyi düşünüyorum bilmeyenler için inşallah hadi selametle
Belli ki adam sizi hak etmiyor olay sizde bitiyor yani karar size kalmış