Alıntı:
Bursalee16 Nickli Üyeden Alıntı
bütün rüyalar nefsanidir senin nefsini temsil eder bunlar genel olarak uyarı olarak verilir bir hayvanın seni kovalaması özellikle ahvanın gece veya karanlık olması emmarenin galebeleridir
bu hayvan genel olarak hep aynıdır çünkü o senin genel olarak işlediğin günahtır kin=köpek gibi
|
Hocam öyle rüyalar görmedim sanırım ama demek istediğinizi anlarım sağolun.
Alıntı:
Enes23 Nickli Üyeden Alıntı
Rüya tabiri noktasında imam nablusinin tefsirlerine bakmani tavsiye ediyorum. Kotu rüyalar konusunda tecrübeli biri olarak yatmadan önce 7 Ayetel kürsü sağ sol arka ön yukarı aşağı yönlü 1 kez oku ulfe. En son elinin içine oku ve üfleyip bütün vücuduna mest ederek sur ve uyu Allah'ın izniyle sıkıntılarından kurtulursun. Rabbim şifa versin
|
Ayetel kursi okuyorum genel de hocam. Namazlarımı da kaçırmadan kılmaya çalışıyorum. Sağolun tavsiyeniz için.
Alıntı:
Bursalee16 Nickli Üyeden Alıntı
baya tecrübelisin sanırım imam nablusi'ye bakmasını gerketiğini söylediğine göre... rüya kişinin durumuna göre yorum yapılır namaz kılıyor mu ibadetleri ne durumda ?
|
imam nablusi bakılmaz mı hocam ilk defa duyuyorum bu zatı. Hem namazlarımı kaçırmadan kılmaya çalışıyorum.