Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
•) Çevrende pis bir koku duyuyormusun.?
İmas hocam.
2020 den beri toplumun içinde, daha doğrusu sokakta gezer iken rastlıyorum bazı insanlar bazen, çok feci (aff edersiniz) ahır kokusu saçıyor lar etrafa. Yani çoğu kimse fark etsede, buna kötü parfüm sıkmış der geçerler. Ama bunun bir necis ve cinlerden gelen bir koku olduğuna artık eminim. çünkü Geçen ay bir tuhaf olay olduydu bizim apartmanda, bir şizofren hastası bizim binaya girdiydi ve polis onu götürene dek binanın içinde ve hatta dışında full o pis koku dağıldı binayı kapladi. Bulut gibi kapladı koskoca binayı bu koku.
Komşular ile seyerderken olayı, bir komşu illada bu kokunun alkohol olduğunu savundu durdu( halbuki diğer günlerde ben onun dairesindende, bu tuhaf kokuya şahit olduydum birkaç kez).
Şimdi biri bana dedi hatta internette sizofrenler hakkında paylaşım görmüş. Paylaşımda şizofren hastalarında, çoğu kez rastlanır imiş ,bu pis kokuya ve ten kokusu olduğunu ileri sürer imişler.
Benim sual ise şöyle: neden bu feci koku? Ve neden etrafı okadar sarıyor bu necaset, yani kokunun şiddeti cinlerin kuvvetinemi işaret verir?
Hem çoğu kez insanlar illada şizofren olmadan,yani sıhhatli halde bu kokuyu taşıyor lar. Bunun sebebi, belki bu insanlar bu cinler ile birlik beraberlik içinde yaşar,desem doğru mu.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
gusulsüz kisinin kokusu değişik oluyor, necaset okusu üzerlerine siniyor
gayri müslum cinlerin hep pis kokulari sevdikleri söylenir genellikle dogru olsada tam doğru degil bu biraz şehir efsanesine dönmüş, periler lavanta kokusuna geliyorlar , sandal agaci kokusunu cok seven gayri müslüm cinler cok var...