Alıntı:
Mirmir Nickli Üyeden Alıntı
Doğrudur.. O zaman kafama takılan bir kısmı söyliyim.
Bir ara geceleri bir şey beni bunaltıp basıyodu. Nazar mı, psikolojik mi şeytan mı musallat mı derken,
en son hacamata gittim. Baş, sırt bölgesi, mideye yaptı. Gün boyu da dualar okudum dedim artık uyurum.
O gece küçücük bir vücut ensemden bastırarak uyandırdı, kıpırdayamadım. Kafamı kucaklamıştı kollarıyla. hacamat yaptığım yeri. Bilinci vardı nefretliydi.
Psikolojik olmadığını kesin şekilde eler misiniz böyle durumda. Değilse hacamat zayıflatmıyor mu niye daha fazla rahatsız etti
|
senin psikolojik durumunu bilmediğim icin psikolojik olmadigini eleyemem fakat senin normal bir kişi oldugunu varsayarak anlattiklarindan musallat durumu oldugu ortaya cikiyor,
ayrica hacamatin musallati bitirdigini kim soylüyor böyle bir sey yok...
Alıntı:
Ercanto Nickli Üyeden Alıntı
Selam hocam gruba yeni katıldım ve çare arıyorum..52 yaşındayım ve işlerim hep ters gidiyor,hiç evlenmedim.Annem ve ablamla yaşıyorum,annem demans hastası aklı bir gidip bir geliyor,ablam küçük yaşta geçirdiği memenjit yüzünden zihinsel durumda..acaba bize büyü mü yapıldı ve yapıldı ise bundan nasıl kurtuluruz yardımınızı bekliyorum Allah adına
|
sıkıntın olupta 2 mesajda durursan yardim alman çok zor , biraz canli aktif ve dinamik olacaksın