Alıntı:
Bozkurt05 Nickli Üyeden Alıntı
Şifa enerji çalışmaları 2 çeşittir diye anlatan Bioenerji Uzmanı, kendi içlerinde de sınıflara ayrıldığını belirtti. Birincisi rahmani yoldan yani Peygamberlerin Evliyahullahın himmeti ile yani zincir halkası gibi elden ele geçmesi. İkincisi ise sufli dediğimiz varlıkların aracılığı ile uygulanmasıdır.
Formda bioenerji bölümünde böyle yazıyor hem rahmani şekilde hemde süfli varliklarla yapılıyormus
|
Rahmani varlıklar dünya işlerini yapıyorlarmıy mış?
Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Gördüm şahit oldum ama gözümle görmedim gözüm kapalıyken turuncu ateş geldi ve o sırada vücüdümda bişeyleroluyo gibi oldu ve normalde fiziksel etki yapamaz diyoruz ama başka bir seansa gelen varlık göğsüme bastırdı fiziksel olarak baya basınç uyguladı göğsüm içine giriyor gibi oldu bunun güvenli bir his olduğunu sorun olmadığını söyledi hatta bu olaydan sonra bi rahatlama oldu uzun zamandır kendi mi gözlemliyorum bir olumsuzluk da yok
Bende merak ediyorum üstadlar rehberler ve melekler diyorlar ama üstad kim rehber kim
|
İnsan gözünü kapatınca ne istiyorsa o gelir çünkü öyle görmek ister ve ibsanin hayal gücü çok geniştir, baksan astrale çıkmayan kişi kalmadı herkes çıkıyor, sanki topkapı rami minübüsü gibi