Temizlenen sihirin etkisi ne zaman tamamı ile kaybolur gecer?
Seneler önce yapılan sihirin farkına neden çok geç variliyor..ilk zamanlarda hayatımızı alt üst ediyor ne evlilikler yerinde kalıyor ne girdiğimiz devlet dairesinde ki işlerimiz hersey tepetaklak oluyor..bunlarında geç farkına varıyoruz..benim merak ettiğim mesela ara ara cinler paranormal olaylar yaşandı ama ara ara ve biz yaşadığımız süreçten ötürü psikolojimizin iyi olmadığı için yaşandığı kanısına varmistik o zamanlar..mesela cinler rüyamda karanlık gece vakti orman gibi yerde yürütüyorlar biryere götürüyorlar beni..başka zamana karabasan biniyor..bazen rüyalarda nuskalar görünüyor.. birkere de hiç unutmam aksam namazını kılarken müstakil babaevimde köpekler pencerenin dibinde bağırıyor ve benim sağ kulağım çınlıyor ve ben oyle bir korkuyorum ki hemen alt kata inip sobanın arkasında namaza kaldığım yerden devam ediyorum okadar korkmuştum ki namazi bozdum ama kaldığım yerden kıldım...neyse ve namaz niyazdan uzak yaşantı oldu pek uzun zaman..velhasıl son yıllarda namaz dua zikir yoğunlaştım ve tekrar paranormal olaylar bu sefer cinler herhalde enerjilerini hissettirdiler rüyalarda gibi ama uyandığımda da hissettim ve hep rüya gibi ama değil gibi mesela bir aksam uzun boynuzlu keçi tüylü yatmış yatakta yanıma bi çekil surdan deyip uyanıyorum.. Kuran dan bazı süreleri görüyorum hatta bir tanesinin paragraf gibi kenar kısmı silinmiş ve bazen de tam bu enerji üzerime geliyor gibi falan aklıma daha gelmiyor yani...velhasıl buyuleri bozdur dük elhamdülillah...ama bende o rüyalar enerjiler gitti hatta bacaklarımın dizden aşağısı arka taraflar çok ağırirdi geçti..ama hala vesvese çok evlilikte mutsuzluk ve psikolojim iyi değil pek..etkisi ne zaman tamamıyla biter? Birde çok merak ettiğim sihir üzerimde iken yapilan evliliğin içinde olduğum için mi huzursuzum sonlanacak mi buda..bir dünya merak ettiğim şey var ...ne bileyim ya..bu işlerle uğraşanları Rabbım Ya Kahhar ismi ile kahrı perişan eylesin inşallah..söyle bir dertleşelim dedim..cevap verirseniz sevinirim ...vermezseniz de canınız sagolsun..Rabbım razı olsun..
|