Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Nazarda da büyüde de İnsan kırk yıllık bile olsa eşini düşman gibi görmeye başlıyor söylediği herşey batar oluyor. En küçük şaka bile tartışmaya dönüşüyor kişiler öfkelerine hakim olamadığı içinde bu tartışma atmosferi hızla boşanmaya ve ardındanda derin bir pişmanlığa sevkediyor. Beraberliklerindeki gayri ihtiyari ya da irade dışı gelişen olaylar ayrıldıktan sonra yerini dinginliğe o da pişmanlığa taşıyor. İbadetlerden ayrılmadan helal ve haram, emir ve yasaklara uyup sabır göstermek gerekir aksi halde pişmanlıklar ve gurur evliliği geri toparlayamıyor.
Büyüydü cindi nazardı bunları bertaraf etmek için tam bir itikat ile namaz, zekat, helal vs. dikkatli yaşamakta fayda var.
Allah yardımcımız olsun. İman güçlenince sınavlar da artıyor biz bu sınavları kötü şeyler sanıyoruz ama onlar bizi güçlendiriyor.
Allaha emanetsiniz.
|
Allah razı olsun evet imtihanım artıyor gerçekten dayanamıyorum bazen Rabbımle konuşuyorum herseyi ona söylüyorum..gerçekten de eşimden nefretlik geldi herseyi batıyor huyu çok tuhaf idare ediyorum onu yoksa hergun tartışma olur ..sevgim saygım kalmadı ona..ortada bi küçük çocuk var onun için sabrediyorum ama ömür bu adamla geçmez ya nasıl geçecek diye beynimi kemiriyorlar..dediğiniz gibi namaz var zikir dua var bende ama esim kılmaz namaz zekat verdiğini görmedim 6 sene olacak nikahliyiz beraberiz..birde cocuk doğdu doğalı borsa oynar haram diyorum helal diyor..çok cimri sadaka bile vermeye erinir vermez..bunları yüzüne de söylerim.. bir tatlı dili yok huysuz bise..ilk zamanlar karakterini hiç hissetmedim tanıyamadım neden çünkü basireti bağlanmıştı akıl seyahata çıkmıştı ah bu büyüleri yapanların ah...insan hatayı bir iki kere yapar üçüncü salaklıktır.. ben salak değilim akıllıyım ama aklımı kullandirtmadilar...her anlamda rzikimizi nasibimizi bağlamışlar...off sizde Alllaha emanetsiniz
Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Nazarda da büyüde de İnsan kırk yıllık bile olsa eşini düşman gibi görmeye başlıyor söylediği herşey batar oluyor. En küçük şaka bile tartışmaya dönüşüyor kişiler öfkelerine hakim olamadığı içinde bu tartışma atmosferi hızla boşanmaya ve ardındanda derin bir pişmanlığa sevkediyor. Beraberliklerindeki gayri ihtiyari ya da irade dışı gelişen olaylar ayrıldıktan sonra yerini dinginliğe o da pişmanlığa taşıyor. İbadetlerden ayrılmadan helal ve haram, emir ve yasaklara uyup sabır göstermek gerekir aksi halde pişmanlıklar ve gurur evliliği geri toparlayamıyor.
Büyüydü cindi nazardı bunları bertaraf etmek için tam bir itikat ile namaz, zekat, helal vs. dikkatli yaşamakta fayda var.
Allah yardımcımız olsun. İman güçlenince sınavlar da artıyor biz bu sınavları kötü şeyler sanıyoruz ama onlar bizi güçlendiriyor.
Allaha emanetsiniz.
|
Allah razı olsun evet imtihanım artıyor gerçekten dayanamıyorum bazen Rabbımle konuşuyorum herseyi ona söylüyorum..gerçekten de eşimden nefretlik geldi herseyi batıyor huyu çok tuhaf idare ediyorum onu yoksa hergun tartışma olur ..sevgim saygım kalmadı ona..ortada bi küçük çocuk var onun için sabrediyorum ama ömür bu adamla geçmez ya nasıl geçecek diye beynimi kemiriyorlar..dediğiniz gibi namaz var zikir dua var bende ama esim kılmaz namaz zekat verdiğini görmedim 6 sene olacak nikahliyiz beraberiz..birde cocuk doğdu doğalı borsa oynar haram diyorum helal diyor..çok cimri sadaka bile vermeye erinir vermez..bunları yüzüne de söylerim.. bir tatlı dili yok huysuz bise..ilk zamanlar karakterini hiç hissetmedim tanıyamadım neden çünkü basiretim bağlanmıştı akıl seyahata çıkmıştı ah bu büyüleri yapanların ah...insan hatayı bir iki kere yapar üçüncü salaklıktır.. ben salak değilim akıllıyım ama aklımı kullandirtmadilar...her anlamda rzikimizi nasibimizi bağlamışlar...off sizde Alllaha emanetsiniz