Alıntı:
Kurtlukuyu Nickli Üyeden Alıntı
Bedava olursa veya gönlünden ne koparsa diyen hoca gerçek hoca ama ücret talep eden hoca dolandırıcı olarak düşünülüyor hocam.
İnsanlar kandırıla kandırıla kimin doğru kimin yanlış olduğunun ayırdına varmanın tek kıstasını ‘para’ olarak kabul etmiş artık işlemin masrafı bir kenara bir insanın senin için ayırdığı zamanını, belki saatlerini, belki günlerini düşünmek gerek
|
Hiçbir işlem yapmadan irtibatta olduğun varlıkları koymadan riskli işler ama ( hoca kendini korur sonuçta ) hocam bana bir fatiha okuda giderse gitsin diyen olursa para almadan okunur..
Beni kesin kurtar tekrar gelmesin vs deniyorsa alınan musallatın kabilesi bana geliyorsa sana koruma yazıp veriyorsam bunun için malzeme + zaman harcıyorsam tek işim geçimim bu iştense abartmayacak derece ücret talep edilir zaten piyasada cin nedir bilmeyen çoluk çocuk istismara en açık bu yapıyı sektör yaptı 50 100 bin istiyor sonuç aynı amaç zaten dolandırmak buna ben dur diyemem zaten hasta bakmak gibi zorunluluk yok iritbatı olup hasta bakmayan gerçek ilimli hocada çok anlatabildiğim kadar anlattım gerisini siz anlayın..