29.12.24, 16:13
|
 |
Bilgili Üye
|
|
Forum Puanı: 10241
Etiketlendiği Mesaj: 5361 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
beton Nickli Üyeden Alıntı
hocam selamünaleyküm, hocam evdekiler kabul etmedi, bende yalnız başıma okudum bu gece ama 1 kere okudum, şunu tecrübe ettim onu paylaşmak isteim bir şeyi yanlış mı yaptım yoksa başka birşeymi yaptım fikir almak için sormak istedim, bulunduğum yerde ezan dinliyordum kaptmadım öylece başladım dediklierinizi yaptım ve okumaya başladım tuheymefyail kısmına gelince 1 dakika kadar üzerimdekileri dokunanları hissetmem geçti ve midemdeki , kasığımdakide hareketliydi onlarda durdu , ferahlamıştım hafiflemiştim kısa süreliğine, bulunduğum yerde bir ses duymadım birşeyde görmedim, okumaya devam ettim ve 1 dakika kadar sonra verdikleri sıkıntılar tekrar başladı, en son okumayı bitirdikten sonra duamı etiim allahım bu sıkıntılardan bu varlıklardan sihirlerden beni kurtar bana yardım et şifamı ver gibi dua ettim niyetimi bozmadan belki hala buradadır diyerek ayağa kalkıp ismini söylemeden sadece selam verdim , başka birşey olmadı, yanlış birşey mi yaptım yoksa bilemiyorum
|
Vucudunda 1 taneden fazla olsaydı şimdi burada bunları yazıyor olamazdın