Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Miktar söyleyip bana sanki mal satıp benle at pazarligi yapan veya kurus inmeyen hic bir hocadan şifa bulmadim. aksina zarar gördüm. Onlarin tamami istismarcı. Zaten hocaya psikolojisi sağlam mutlu adam gitmez.ya işi bozulmustur ya eşinden sorunludur ya bir belasi vardir.acizdir yani gelen kişi. Bunu o paraci grup biliyor zaten.
gönlunden ne koparsalardan da çok fayda gordugumu söyleyeyemem.ama en azindan kaziklandim diye içimde kalmadi .ve daha samimiler. Örnegin kimi sadaka kutusu koyuyor ögrenci okutuyor yan binada bu şekilde 3 yere denk geldim.ben işlem yaptirmak icinde gitmedim bu arada bakim icin gittim.
türkiyede bu iş %95 paraya ve istismara dayali maalesef.işin icinde biri olarak benden daha iyi biliyorsunuz. Biz şu an 300-500 u konusmuyoruz.hocanin kapisini tiklasan işlem yapcam dese 2000 den kapı aciyo.
20 hocaya git 20 side farkli teşhis koyuyor.hepsinin metodu farkli. Siz daha once başka bir yere gittiyseniz hemen bir öncekinin ilmi yoktur vs muhabbete girerler.
Hocalar para almasin demiyoruz. ama insanlarida atm gibi görmesin. Göruyorsa ben o hocaya gitmem. Bu ilmi kişi sadece para kazanmak icin ögrendiyse asgari ucretle calisan yanina gelen adamlardan maasinin 5/1 ini istemek hak olamaz.
|
o atm gibi görenin ayibidir,
safranin graminin 400 tl, saf gül yağının graminin 1000 tl oldugu bir memlekette ne kadar almaları lazim sen söyle, birde 15 gün verilecek emek ve zaman var onuda hesap et, ayrica 1 musallatla baş edemeyen kişinin üzerinden musallati alirken alanin ve ailesinin uğrayacagi kabile saldirisınin riskinide koy ve bu saldirilar ömür boyu devam edecek bu tehlikeyide hesapla,
yahu mübarek daha önce söyledim bu ülkede ülkenin yöneticileri nefes almaya bile para alirken, o gönlunden sadaka kopan kisiler ellerinde 15 bin 20 bin tl lik telefonla gezerken
bu hocalara layik görulen gönulden koparsa, sadaka kutusu falan filan biraz komik kaliyor