onu o halde görünce , daha önceden hazırladığım rukyeleri okumaya başladım . ama bu sefer karar değiştirip cin suresini okumaya karar verdim.
10 saniye sonra kız bilincini kaynetti , ben süreyi zor okumaya başladım , yazıları görüyorum ama okuyamıyorum . derken birileri bana sanki bırak okuma bu iyi değil gibi bana hissettirdi. daha sonra bir ses bana adımı seslendi. ama kız arkadaşım bilinçsiz yatıyordu ona seslendim birşeymi dedin diye ama bana ses vermedi .
ben herşeye rahmen okumaya devam ettim , sonra diğer rukyeleri okudum . sonunda gözünü açtı ve rahatladı , bana dediki sen dedi bunları okurken çok sinirlendim sana vurmak istedim . bu arada o türkçe bilmiyor.
ona birisi sürekli "sus bahadır" ,"sus bahadır" diye beyninde yankılanmış. bu bilgiyi bana 3 gün sonra söyledi , olay anında sorduğumda hiç bir şey hatırlamıyordu . sonra bana bu sözlerin ne anlama geldiğini söyledi .
acayip bir şey , sizin davranışlarınıza müdehale eden , sessiz , sakin , ama beyninizi duygu durumunuzu kontrol eden değişik birşey .
|