Yâsîn Suresi bütün isteklerin gerçekleşmesi niyetiyle 7 kere okunup, her bir kere okunduktan sonra da şu dua 7 kere okunursa, Allâh-u Te’âlâ’nın izniyle isteği ne olursa olsun muhakkak gerçekleşir.
Dua şöyledir: “Eyyühe’l-cemâ’atü’l-müse(kh)(kh)arûne’l-mütî’ûne li hâzihi’s-sûrati’l-mübâraketi! Bi hakki enbiyâillâhi te’âlâ ve evliyâihî ve bi hakki (kh)âlikiküm, ic’alû kelimetî sâriyeten ve kavlî mesmû’an ve mekbûlen vekfûnî mühimmâtî ve emiddûnî ve e’înûnî fi’l-ümûri küllihe’l-külliyyeti ve’l-cüz iyyeti bi hakki {innehû min süleymâne ve innehû bismillâhi’r-rahmâni’r-rahîmi}, el-vehâ, el-‘acel, es-sâ’ah”
أَيُّهَا الْجَمَاعَةُ الْمُسَخَّرُونَ الْمُطِيعُونَ لِهَاذِهِ السُّورَةِ الْمُبَارَكَةِ! بِحَقِّ أَنْبِيَاءِ اللهِ تَعَلَى وَ أَوْلِيَائِهِ وَ بِحَقِّ خَالِقِكُمْ، اِجْعَلُوا كَلِمَتِي سَارِيَةً وَ قَوْلِي مَسْمُوعًا وَ مَقْبُولًا وَاكْفُونِي مُهِمَّاتِي وَ أَمِدُّونِي وَ أَعِينُونِي فِي الْأُمُورِ كُلِّهَا الْكُلِّيَّةِ وَ الْجُزْئِيَّةِ بِحَقِّ {اِنَّهُ مِنْ سُلَيْمٰنَ وَاِنَّهُ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِۙ}, اَلْوَحَا، اَلْعَجَلْ، اَلسَّاعَةْ
“Ey bu mübarek sureye itaat eden ve musahhar (amade) olan (ruhaniler ve melekler) cemaat(i)! Allâh’ın peygamberlerinin ve velilerinin bahşı için ve (en başta) yaratıcınız hakkı için benim sözümü tesirli ve makbul yapın. Mühim işlerime kafi gelin. Büyük küçük tüm işlerimde bana yardım edin.
‘Şüphesiz ki o Süleymân’dandır ve muhakkak ki o Rahmân ve Rahîm olan AIIâh’ın adıyladır’ (en-Neml Suresi:30) (ayet-i kerimesinin) hakkı için bana imdat edin. Çabuk davranın! Acele edin! Şu anda yetişin.” [Ahmed ed-Deyrabî, el-Mücerrabât, sh:14; Seyyid Süleymân el-Huseynî, Kenzü’l-havâs, 2/78]
4️⃣-) Bir kimse Yâsîn Suresi’ni 41 kere okursa, isteği ne olursa olsun gerçekleşir. [Ahmed ed-Deyrabî, el-Mücerrabât, sh:14]
|