Selâmün Aleyküm sitede uzun zamandır yokum hayatımda çok şeyler değişti. Sorum şudur; bir kizi çok seviyorum henüz 2-3 aydır. Fakat gidipte tanışmadım bu konularda hep çekingen kalmısimdir. Neyse iste bir kac aydir Allah affetsin namazı bıraktim şimdi tekrar başladım sürekli Kuran okuyorum sürekli dua ediyorum. Dualarımdan biriside bu kizla dostluk kurmak... Duanın gücüne cok inanan birisiyimdir zamanında istediğim liseyi dua ederek imkansiz denebilecek haldeyken kazanmıştım. Konuya gelecek olursak namaza tekrar başlayalı Allah'ın izniyle yaklaşık 2 hafta kadar oldu. Namazi birakali tek bir rüya bile görmemiştim. Simdi iki gündür uzun uzun güzel rüyalar görüyorum ayrica gördüğüm rüyada sürekli o kız var

Birde benim huyumdandır birisini sevdiğim zaman 1 kere severim baska kimseyi gözüm görmez canımı bile ortaya koyacak hale gelirim buda benim huyumdur. Allah aşkına biriniz yardımci olsun. duamda ısrarcıyım ne yapmam gerek Allah duasında ısrar edeni sever mi acaba? umarım beni anlamissinizdir. Kafam cok karışık ne yapsam bilemiyorum.