Alıntı:
Karabilal Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selamı aleyküm. Ben geçmişte yaptığım bazı basit hatalar yüzünden hanımımın bilmediği borçlarım var ve bunların taksitlerini ödemelerini yapmakta çok zorlanıyorum , 20 yıllık evliyim hanımım duyarsa evliliğimiz biter . 15 senedir 5 vakit namaz kılıyorum ALLAH c.c nin bütün emir ve yasaklarına uymaya çalışıyorum ama dostlar lütfen okuyun için işinden çıkılmaz haldeyim sabahları kalktığımda uyanmak istemiyorum sürekli panik atak ve anksiyete halindeyim. Yaşam enerjim sıfır. hiç birşeyden zevk almıyorum. Yerdemiyim gökteniyim bilmiyorum. Ben bu sıkıntıdan nasıl kurtulucam arkadaşlar . Malım var satılmıyor ülke ekonomik politikası yüzünden borçlarımı uzun vadeye yayamıyorum yüksek maaşlı çalışanım ama eve giren para belli hanımın haberi olmadan para ayıramıyorum. Bana bi dua bi zikir bi esma bi uygulama öğretin canım dostlarım lütfen .. hiç bişey yazmasanız daha önce böyle olup ALLAH ın izni ile kurtulan arkadaşlar yorum yazsın ki en azından okuyup içim ferahlasın. İnanın bana dünyada yaşarken kabir azabı yaşıyorum. Hanımım es kaza öğrenecek diye aklım çıkıyor yemek yiyemiyorum , uyuyamıyorum panik kaygı anksiyete tavan yapıyor millet soğuktan titrerken ben ter içindeyim. Lütfen arkadaşlar bildiğiniz bi dua varsa bana öğretin yazın başlığın altına. Çok korkuyorum . 2 yıldır bu haldeyim . ALLAH RIZASI İÇİN BANA BİŞEYLER YAZIN MÜBAREKLER.....
|
Günde 21 defa asr suresini oku, ayrıca günde 21 defa ali imran 26-27. Ayetleri oku...