Alıntı:
Karabilal Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim evet güzel bir yöntem ama üzerime mal var haciz gelmez demi mallara . Tek gelir kaynağım maaşım. Kessinler önemli değil
Allah razı olsun ama üzerime mal var onlara haciz gelip satmazlar demi. Tek gelir kaynağım maaşım maaştan kessinler önemli değil
|
Cümlemizden razı olsun. Şimdi üstad mallara şerh koyarlar. Ama maaş olduğu için direk kesintiye giderler. Senin evi sattırıp tahsil etmektense faizli olarak maaşından almayı bankalar çok sever. Malum pandemide herkes batarken bütün bankalar kar açıkladı. Sen ben gibi milyonlarca kişiden aldıkları faizden. Allah affetsin bizi faizede düştük. Kafanı çok takma. Olanla ölene çare yok. Çok şanslısın maaşın var. Bir süre 4/1 kesintiyle bırak alsınlar. Ama sende bu sürede dişleri kemeri hepsini çok iyi sık. Birikim yap. Arada şöyle 1-1.5 sene geçince bankayla konuş. Benim şu kadar birikimim var diye. Borcundan daha az bir parayada kapatabilirsin. Dünya hali Allah hepimizi kurtarsın ödeme kolaylığı versin. Aynı dert bendede var.
Ama e-tebligat olayını sakın ola unutma. Atıyorum 6 kredi var mesela. Bunları banka tek dosya yapmadan gönderebilir ya da tek dosyada yapabilir. Eve zırt pırt icra kağıdı gelirse anladığım kadarıyla senin hanım seni mahveder. Anlatamazsında.