Alıntı:
vsnw Nickli Üyeden Alıntı
İmas o kadar kıt bilgiye sahipsinki burdakileri nasıl kandırıyorsun o soruları ilminizi ölçmek için sordum hepiniz foss sunuz şimdi açıklıyımda insanlar anlasın sizin gibi bilgisizler yüzünden kaç kişinin musallatı artıyordur kim bilir örnek veriyim sana büyü yapıldı ama büyü malzemeleri bulunamıyor ne yapıcan imas sen o vakit yapmazsın büyü ozaman oturrursun ölümünü beklersin bakın arkadaşlar eğer biri size ölüm büyüsü yaparsa sizde yaşam büyüsü yaparsınız gibi ölmeyin biri sizin organınızı indirirse sizde kaldırma yaparsanız onun yaptığı devre dışı kalır siz kitaplardan öğrenin cinler size büyü yaparsa o zaman ölümünüzü bekleyin çünkü o büyüyü bozamazsın
|
Bu meselelerin tartışılması malayani.
Havas pozitif bilimler, Aklî mantıkî, fıkıh, hadis gibi bir ilim değil ki delilleri koyalım, sahih bir nazarla tâlî ortaya güneş gibi çıksın.
Şimdi sen dedin ki: "büyü malzemesi bulunmazsa ölürsün, veya sen yaşam büyüsü yaparsın" vs vs.
Şimdi sana diyeceğim ki bunu ispatla, nasıl ıspatlayacaksın? Hani 2+2=4 gibi olmasın, hadi racih olsun %50'nin üstü gelecek şekilde delalet etsin yine kabul edeceğim.
Şeriatla bildiğimiz kısımları zaten kabul ediyoruz, şeriatın nehyettiğini de reddediyoruz, aksi halde yok benim cinim böyle dedi, benim şeyhim şunu dedi, şu kitapta şöyle gördüm hiçbiri hüccet olmuyor.
Bu ilmin ehli arasında tartışılması gerek, çoğu gizli çünkü.