Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Yaratılmış en en en bak en üstün varlık ademoğludur insandır kafir bir cin Kuran ayetine dayanamayıp kaçıyorsa zihin mihin silemez demektir sen ağır durumdasın sonun iyiye gitmiyor bura dışında bi hocaya görün
|
Beyzalim benim bir musallatım yok buna emin ol beynim ele falanda geçirilmedi en üstün yaratılan ademoğludur yani bizleriz doğru ama bilgimiz maalesef yok onlara göre ben zaten biliyorum onlar kadar bilgimiz olsaydı eşit bilgimiz olsa bile eşit olmazdık onlar herşeyi biliyor işleri bu zaten mesela bir müslüman cinden öğreneceğin bilgilerle bir ifritten öğrendiğin bilgiler tabiki doğru aktarırsa çok farklıdır mesela sen yakma yapıyorsun o hemen kaçıyor Müslüman şaşırıyor diyorki bunu nasıl başardı işte nasıl kaçabildiğini bilse orda onu tuzla buz eder beyzalim cinlerin öğrettiği şeyleri git bi başkasına söyle bakalım havızan nasıl siliniyor daha asla onların öğrettiğini yapamazsın bana bu suçlamayı yapacağınızı biliyordum bakım yapılmam gerekiyormuş en sonunda olacak ney biliyormusun bi konu açıcam anne ismimi söyle bende senin ilmîne tamam diyecem çok basit bir iş 3 saniyelik velakis bulacak güç yoksa emir vericek gücün ve kıdemin yoksa sen sus yapanlar konuşsun