Alıntı:
Koruma Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişteki olumsuzlukların tamamen silinmesini istemek aynı zamanda istiğfar kapısını da kapatma anlamındadır.Yıllar geçse de günahlarımızı terk etsek de arada hatırlamamızın hikmeti bu değil mi?Maneviyatımızın temel taşlarından olan dua,istiğfar ve tazarruda bulunmak.
|
haklısınız ama insanın acziyeti işte
Alıntı:
Kurtlukuyu Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardımcınız olsun. Düşünceleriniz sizi üzen olaylar yerine mutlu eden anılarınıza evrilsin inşallah rabbim ferahlık rahatlık versin. Anlıyorum sizi…
Özellikle namaz kılarken yıllar yıllar önce olan, hiç ama hiç aklımın köşesinden bile geçmeyen, hiç düşünmediğim pişmanlıklarım gözümün önüne film şeridi gibi geliyor sanki hafızamın en ücra köşelerine attığım, unuttuğum şeyleri bana bir güç hatırlatıyor tek tek işkence eder gibi ve hatırladıkça kalbim daralıyor, içimden pişmanlıkla ağlama hissi geliyor namaza devam ediyorum dilim duayı okuyor ama kafam o hatırladıklarıma gidiyor çok derin bir üzüntü duyuyorum…
|
Allah sizden razı olsun çok teşekkür ederim. inanın anlaşıldığımı hissettim yazdıklarınızı okuyunca. zannediyorum bir çaresi yok. Allah akıbetimixi hayreylesin