10.01.25, 13:15
|
 |
|
|
Forum Puanı: 2737
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Dışarıda hissettiklerinizin onların rahatsız etmesi, insanlardan sizi ne kadar soyutlarlarsa o kadar üzerinizdeki hakimiyeti güçlü kalacaktır. Bu şekilde insanlardan korkutuyor sizi, ancak durum tamda bunun aksine onlar o sizin korktuğunuz insanlardan delicesine korkuyor, yani aslında siz insanlardan değil onlar o insanlardan korkuyor ve o korkuyla sizi korkutuyorlar, ki hakimiyetlerini ve güçleri yitirmesinler. insanlardan sizi hem düşünce hem de sosyal olarak soyutlamak asıl amaçları.
Alıntı:
|
sokakta yürürken arkama bakarak yürüyorum sanki insanlar bana zarar verecek gibi hissediyorum kimseye güvenemiyorum herkes arkamdan oyun kuruyor gibi düşünüyoru
|
Oyun kuran ve böyle düşündürten ve arkanızdan önünüzden iş çeviren onlar bütün amaç sizi insanlardan olabildiğince soyutlamak ve insanlara karşı korku geliştirmenizi istemeleri.
İsterseniz ihlas felak nas gibi bir dua okuması önerebilirim ayrıca ama biraz daha uzun ve daha fazla zaman alır ve devam etmek gerekir her gece veya gündüz ondanda bahsederim istiyor olursanız.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|