Değerli kardeşlerim ekteki vefki birçok kardeşimize yazıp gnderdim iş ve rızık konusunda çok faydalandılar, inşallah bu zor hayat şartlarında sizler içinde faydası olur cenabu ALLAH Sıkıntılarınızı giderir.
Vefkin nasıl yazılacağını çizgilerinin nasıl çekileceğini ok işaretleri ile belirttim kutuların ve ayetin yazılma sırasınıda belirttim.Öncelikle nezaman yazılacağıcağını yazımaya başlamadan önce adım adım adım yazıyorum,diğer kardeşlerimizlede vefki paylaşabilirsiniz .
1---Öncelikle bu vefki islamı ayının 1-15 inci günü arasında perşembe günü müşteri saatinde yazılır.
2-Buhurdanlığınız varsa : Masatki, sandal, öd ağacı, ak günlük en az iki tane seçmelisiniz
3-Yazarken kimse olmamasına dikkat edin ve odanızda havyan resmi ve insan resmi olmasın
4-Gusul abdesti alıp temiz elbisenizi giyerek öncelikle 2 rekaat hacet namazı kılın.
5-Namaz kıldıktan sonra 100 salavat(En kısa salavat okuyabilirniz),100 istiğfar 1 fatiha 3 ihlas 100 salavat sevabını peygamber efendimizin pak ve latif mübarek ruhlarıne hediye edin.
6-Buhurunuzu yakın
7-Kağıt ve safranı hazırlayın
8-3 defa ya hafiz okuyarak kendinizi korumaya alın(Bu koruma tüm havas uygulamalarında yapmanız gerekir)
9-Cizgilerinizi cetvelle eşit olacak şekilde çizin her cizgide besmele çerek yapın
10-Kutuları doldururken 1 kere ya latif esmasını çekrek doldurun9
Tüm işlemleri yaptıktan sonra 10 dakika vefki buhurlayıp 313 defa ayeti okuyup üzerine 3 defa huu diye üfleyip katyalıp balmumuna sarıp boyunuza takın
ve her gün 313 defa ayeti 3 savalat öncesi ve sonra sabah akşam okuyun.
Not: Okuma yapmadan vefkler etki etmez aynı kandil gibidir kandili yakarsanız ışık verir .Cenabu ALLAH milletimizi korusun bol rızıklar ihsan etsin.Tüm vefkleri bu şekilde yazmalısınız bazı vefkler tevkil veya hadimler görevlendirilir onlarda özel durumlarda yapılır bu vefk okudukça hadimler herzaman işlerini yaparlar gerek ve yeter şart ise abdestli olmak helal rızık, yalan konuşmak, gıybetten uzak durmak grekir.