Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
Yani tovbe etsem bir daha yapmasam hic mi donmez, vallahi dualar etsem olmaz mi ,ben yemin ederim kotu bir niyetle yapmamistim , kaybetmekten korktugum icin benden uzaklasmasin diye cok uzgunum eger bundan gittiyse, buraya da yalan soyleyemem tekrar kendime baglamak icin gelmistim denemedim diyemem Allah affetsin denedim olmadi ya da ben yapamadim zaten giderdi diyorsunuz Allah sevdirdi Allah geri getirmezse isterse, kalpleri isindiran Allahtir oyle degil mi ben duama devam etsem olmaz midir vallahi asla boyle biri degilim 4 yilda ona bir kez boyle bisey yapmadim son senemizde uzaklastigi icin eskisi gibi olalim istedim bilseydim boype olacak yapar miydim aslaa ilk bastaki gibi askla sevsin beni istedim sevmiyor muydu seviyordu ama benim gibi sevsin cok istedim niyetim kotu degildi beni uzmeyin hocam nolur nolur ben bu pismanlikla yasayamam benden ise eger celpe falan bir daha girirsmem dua ederim bana dogru duayi onerirseniz insAllah vallahi kotu biri de degilim niyetim de kotu degildi vallahi sevgisi artsin istemistim bilseydimm yaparmiydim bundan gittiyse ben cok kotu olurum dayanamam😔
|
duanin doğrusu eğrisi olmaz, elinizi acin içinizden geldigi gibi dua edin,
bu kadar sızlanip ah vah etmek bir sey kazandirmaz,
olan olmustur olacak olanda olmustur,