2 rüya - Cin kabilesi
Selamun aleyküm
29 yaşındayım 17 yaşlarında çarpıldığımdan beri bazen sürekli bazense ara ara rüyalar görürüm artık alıştım fakat bu 2 rüya beni çok etkiledi.Kaç hocaya gittiysem 2 rüyayada cevap bulamadım
birincisinde zifiri karanlık sağanak yağmurlu bir havada birşeyden kaçıyorum , ormanlık alanda yıkılmış bir binaya odaya saklanıyorum beni kovalaya şey simsiyah çok uzun bir varlık sol elinin bileğinde ters haç var sağ elinde birşey yok , sol eliye beni bıçaklıyor sağ eliyle seviyor. sonra bağırarak uyandım.
ikincisi ve en çok korktuğum rüya
babamla bir camide cuma namazı için cemaatin kenarında oturuyoruz camii avlusunda , imamda avluda kıldırıyor namazı , sonra bir anda arkada lokma dağıtıyorlar anlık otarafa dönüyorum sonra imama geri döndüğümde babam yok oluyor , imama bakıyorum besmele çekıyor ama çok değişik bir besmele çekiyor , sonra ayağa kalkıyorum kimsin sen diyorum , abartısız söylüyorum yüzlerce kişilik cemaat bir anda bana dönüyor ve kovalamaya başlıyor 2 defa euzu besmele cekmeye calısıyorum sonra koşarak caminin içine kaçıyorum ve besmele çekiyorum , hepsi insan suretinden kendi suretine dönüyor ve kapıyaa kadar gelip bana gülüyorlar . içerden kim olduklarını soruyorum , bana net ismini verdi ama hatırlamıyorum ve devam ediyor ben kabilenin lideriyim seni öldürmeye geldik diyor , sonra sen hangi cemaattensin diyor bende mahmut efendi hazretlerinin diyorum ozaman önce onu yok etmek lazım diyorlar ve gölge şekline gelip hepsi kayboluyor .
Cennet mekan mahmut efendi hazretleri bunun gibi defalarca rüyamda beni kurtarmıştır allah onu hz muhammede komşu eylesin
|