Alıntı:
Havas Yolcusu Nickli Üyeden Alıntı
zikir belli bir saate göre çekilecek diye bir zorunluluk yoktur lakin ibn Arabi gibi havas ve tasavvuf ehlinin bizlere miras bıraktığı eserlere baktığımızda çokça astrolojik etkilerin öneminden bahsedildiğini görüyoruz
'Ya Vedud' veya sadece 'Vedud' zikrinin çekilmesi için en makbul saat Ay saatidir ondan sonra ise Venüs saati gelir
ayrıca ayın boşlukta olduğu saatlerde çekilmemesi gerekir(zarar verdiğinden değil sadece etkisi minimal hale gelir)
|
Ben aramizin soguk oldugu ayrilik eşiginde bir donemde cekmistim hicbir etkisi olmadi sonra aglayip sizlayip yalvarip gifip gorusmustum zorla kiyamamisti bana, ama sonra o oalydan 3 ay sonra ck kavga ediyoruz ben biktim bu durumdan sogudum.senden dedi ve ayrildi o kadar cok cektim ki o donem bir ara delircek gibiydim ya vedidul kaviyul cami cekin cok etkili diyorlar ama bende etki etmiyor ya da ben bilmiyorum,tam aksine ben baglaniyorum inanin korkuyorum esksii gibi cok cekmemistim ya vedidul kaviyul camiyi ama kendimi etkiliyorum heralde karsi tarafta bisey yok zaten cok iradeli biridir kendisi