Alıntı:
vsnw Nickli Üyeden Alıntı
Davet ne demek ilk önce sana teori değil gerçekleri anlatıyım davet istediğin bir şahısı bu dünyaya çağırmak demek tanıdığın veya tanımadığın bir şahsı ki davetlerde tanıdıklar çağrılır tanımadıklar genelde yanlışlıkla çağrılır veya heyecan aramak isteyenler çağırır olay nedir biliyormusun onlar her yerde tuvaletinde kapı aralarında tavan ve duvar boşluklarında senle aynı evi paylaşıyorlar farkında bile değilsin kendi alemleri var doğru ama yaşam alanlarımızda onların seviyorlar yaşadığımız alanları onlarda namus çok önemlidir en kafiri bile buna dikkat eder yatak odasını gözlemezler bakmazlar tabi bazıları vardır insan gibi namussuz bakmaya çalışırlar ama bunada Müslüman cinler ve allahın melekleri herşeyden haberdar olan Allah izin vermez oyüzden evde çıplak gezmeyin derler anladınızmı bu arada yatak odası dedim şimdi evli olmayanlar tek yaşıyanlar böyle dedim diye rahatça davranmayın dediğim evli çiftler için geçerli bilginize
|
ve ayrıca kötüler haricindekilerin inançtan bağımsız olarak hepsinin fıtratları gereği mahremiyete çok ileri derecede önem verdiğine tanık oldum bu da çok doğru takdir edilecek ileri bir hassasiyet