Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
Anliyorum 😔ben kendim etkileniyor muyum acaba diyorum mulk suresi ile denedim bugun yanlis mi yapiyorum acaba 7 defa okunup ya latif ya habir cekiyoduk sanirim gormedim bisey,ya macid ile denedim onda da anlamadim burada ser mi hayir mi diye sormak istiyorum guzel tam cevap alanlar oluyor ben mi yapamiyorum ruya yolu ile denedim namaz ile onu da yapamadim.gormedim ben bilmiyorum zor bir durumdayim
|
Kardeşim sen umudunu kaybetme.Bir de İstihareyi yapmadan önce Miftahü-Cennet duasını 3Kere Başında Sonunda 1Kere Salavat-ı Kübra okuduktan sonra oku bakalım belki böyle olur.Sen yazdığımı yap bugün uyumadan çok değerli bir duadır Miftahü-l Cennet Duası.Salavat-ı Kübra da.Gelişme olursa yaz.He bide uyumadan 100Kere Ya Hafız Celle CelalüHû Zikri yapıp Rabbim gördüğüm İstihareyi net bir şekilde hatırlamamak yardım et de.
Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen umudunu kaybetme.Bir de İstihareyi yapmadan önce Miftahü-Cennet duasını 3Kere Başında Sonunda 1Kere Salavat-ı Kübra okuduktan sonra oku bakalım belki böyle olur.Sen yazdığımı yap bugün uyumadan çok değerli bir duadır Miftahü-l Cennet Duası.Salavat-ı Kübra da.Gelişme olursa yaz.He bide uyumadan 100Kere Ya Hafız Celle CelalüHû Zikri yapıp Rabbim gördüğüm İstihareyi net bir şekilde hatırlamamak yardım et de.
|
Sonda şöyle de ya da.Rabbim gördüğüm İstihareyi net bir şekilde Bana Hatırlat.Şüphesiz ki Sen Her şeye Kadirsin.