Alıntı:
Beyaz Kalkan Nickli Üyeden Alıntı
Muhterem, bu konuda bir çıkmaz var malesef. Allah gaybın ilmini sevdiği kullarına gösterir, imanlı insan da Allah'ın sevdiği kulu olmayı diler. Öncelikle kendini arındırmalısın.
Şimdi dediğin şu ben tüm düzen ile ikna olamıyorum, daha fazlası lazım. Bu durumda ilimler ile haşır neşir olursan başka türlü şeylerden bir mucize görmeyi beklemek yerine şer görebilirsin.
Benim sana tavsiyem öncelikle sadaka vermeye çalış, insanlara karşı daha nazik ol, öfke ve kibri bırak. Bunlar dahi senin ruhundaki düzeni bir nebze olsa sağlar. Allah yardımcın olsun.
|
Sadaka vermiyorum uzun zamandır celcelutiye hocamızin dediği gibi niyet ederek sadaka vereceğim inşaalah .Allahualem sanki beni tanıyor gibi yazmışsınız öfkeli birisi değilim ama ister istemez kibir ve insanlara karşı nazik olma konusunda kendimi değiştirmeliyiz.havas ilmini biliyor musunuz acaba biliyorsanız bir sorum olacaktı
Alıntı:
Beyaz Kalkan Nickli Üyeden Alıntı
Muhterem, bu konuda bir çıkmaz var malesef. Allah gaybın ilmini sevdiği kullarına gösterir, imanlı insan da Allah'ın sevdiği kulu olmayı diler. Öncelikle kendini arındırmalısın.
Şimdi dediğin şu ben tüm düzen ile ikna olamıyorum, daha fazlası lazım. Bu durumda ilimler ile haşır neşir olursan başka türlü şeylerden bir mucize görmeyi beklemek yerine şer görebilirsin.
Benim sana tavsiyem öncelikle sadaka vermeye çalış, insanlara karşı daha nazik ol, öfke ve kibri bırak. Bunlar dahi senin ruhundaki düzeni bir nebze olsa sağlar. Allah yardımcın olsun.
|
Kendini arindirmalisin derken tam da ismimin anlamini söylediniz .peygamberimize şakkul sadr mucizesini gösteren Allah CC bizide arındırır inşaalah