Alıntı:
dzdn Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm.
Evladım 2 yaşında yani geçen sene ateşli havale geçirdi, o günden beri ateş hafif yükseldiğinde perişan oluyoruz, yaşayanlar o hali bilir. Tabi ateş düşürücüler kullanıyoruz sık sık maalesef.
Ateşli havalenin havas yönüyle bir sebebi/çözümü var mıdır?
Veya çocukta ateş olduğunda hangi tertip, hangi metod Rabbimizin izni ile hızlıca çözüm olur?
Yardımcı olanların kendileri ve evlatları iki cihanda ateş azabı görmesinler inşallah.
|
Sirke koltuk altına sürldüğü zaman ateş düşürme etkisi olduğunu biliyorum. Deniyebilirsiniz ateşin dene çıktığını bulmak lazım soğuktanmı yediklerindenmi veya yaşam alanındanmı ateşin genelde oluşma nedeni bedenin mikroplarla savaşmasıdır yediklerinde içtiklerinde ve ortamın temiz olması gerekir eğer bunları zaten yapıyorsanız çocuğunuzun bünyesi düşüktür bazı çocuklar böyledir zamanla savunma hürceleri kuvetlenir korkunuzu anlıyorum sakin kalmak ve davranmak gerekir ateş ölçeriniz vardır zaten eğer 38.5 çıkarsa hastaneye götürün hiç vakit kaybetmeden diyeceklerim bunlar Allah şifa versin fazla bir bilgim yok bu konuda aydınlatmak istedim sadece