Alıntı:
CanLegion Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Selamum aleyküm
Her şey genç yaşta başladı 7 yaşındaydım ve tam ifadesini verecek olursam mavi, beyazımsı bir ruhani gördüm tipi aynı yaşlı gibiydi sakalları vardı vs vs. Bana gel işareti yapıyordu ben gidiyordum o kayıp oluyordu geriye döndüğümde geriye geliyordu velhasıl kelam bisikletten düştüğümde falan yardım etmişti elinden tutmuştum sonra ben uyurken aşağıdan bir şeyler sertçe vurur gibi oluyordu böylelikle bir süre yaşadım sonra bana muska yazdırdılar o sırada o ruhani gitti yaşım ilerledi sanırsam 18 li yaşlardaydım bir hastalık kaptım ne yersem ne içsem saniyesinde kusuyordum 2 gün böyle oldu 3.günü bir akşam üzeri uyudum ve rüyamda bir mekanın tam ortası düşününüz karşımda 6 tane yukarda koltuk var ve bir ses bize inan. Bize inanmadığın için sana bu hastalığı verdik bize inan ve hastalığın geçsin denildi. Size inanıyorum dedim onlar kimdi neciy bilmeden. Sonra birden böyle araba çarpmış gibi uyandım gittim ve hemen su içtim ve kusmuyordum hastalığım geçmişti. Sonraları da rüyamda sürekli olacakları görmeye başladım 3 gün sonra şu olacak derdim olurdu vs vs ki bunu ufakken de gördüğümü söylerdi annem. Neyse velhasıl kelam şimdiler de artık hiç bir şey hissetmiyorum ve ilim öğrenmek istiyorum ve sürekli olarak cinler çatıyor bir tane arkadaşım var sürekli çözümler üretiyor bana cin konusunda. Biz kovuyoruz mesela o geliyor. Anten takılı derler ya aynı o misaldayım. Nedense sürekli çekiyorum hatta artık yanımdan geçişlerini de hissediyorum. Bende diyorum ki hadi ya cin değilse. Yaşadıklarım tamamiyle böyle eğer aklıma gelirse daha yazarım. Şimdi sizlerden büyüklerinden, kardeşlerimden bu konular nedir neden böyle olmuştur bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi Allahın izniyle.
|
Ve aleyküm selam, muhterem. Yaşadığın deneyimler manevi bir boyutta olabilir. Cinler ve ruhani varlıklarla ilgili yaşadığın hisler, inançların, duygusal durumların veya çevresel etkilerle bağlantılı olabilir. İslam'da cinlerin insanlarla etkileşime girmesi mümkün, ancak onların zarar verici etkilerinden korunmak için Allah’a sığınmak en önemli çözüm yoludur.
Hastalık, belki de bir manevi uyarıydı; Allah’a yönelmen için bir işaretti, şu an ehli olmadığımızdan ötürü bilemeyiz. Cinlerden korunmak için, Ayetel Kürsi, Felak ve Nas surelerini düzenli okuman faydalı olur. Ayrıca, her zaman Allah’a dua edin ve zikir yapın. İlim öğrenme isteğin çok değerli, doğru kaynaklardan ilmihal ve dini ilimler öğrenmek sana başlangıçta rehberlik edecektir.
Allah’a sığın, sabırlı ol ve her zaman dua et. Allah seni korusun ve rehberlik etsin.