Alıntı:
CanLegion Nickli Üyeden Alıntı
Allah rağzı olsun kardeşim deneyeceğim Allah umarım nasibimizi verir peki ya günlük zikirlerime devam ederken yapsam sorun olmaz değil mi
|
Abi ben derim ki zikirlerine mürşidi bulunca devam et yok edecem illa diyorsan sitede hizbul ekber duası var seni 24 saat korumaya alır sana tavsiyem bir sabah namazında birde akşam namazında onu oku korumaya al kendini ondan sonra zikirlerni çekersin abi istihare de yatsıdan sonra niyet ettim Allah rızası için 2 rekat ishare namazı kılmaya de niyet et ilk rekat elham kafirün 2. De elham ihlas oturunca etteniyatı salli barik atina rabbenafiğrli sonra da istihare duası var sitede bak onu oku kendi içinden geldiği gibi Allah’la bas başa konuşuyor gibi kendi cümlelerinle konuş örnek allahım senin yolunda gitmem için bana mürşidi mi gösterir misin de yatağa gir başka bişey düşünme kafan kıbleye doğru ya da sağ tarafa yat sessizce Allah Allah diye zikredebilirsin ama
Ya Allah diye değil buna dikkat öyle uyu abi inşallah görürsün takıldığın yer olursa sorabilirsin