Alıntı:
Sed Nickli Üyeden Alıntı
Altıncı hislerim kuvvetidir fala falan da yatkınım ancak bakmıyorum birkaç yıl önce bir takım sorunlar yaşamıştım. (Duvarlarda garip el izleri, sesler vb) Psikolojik herhangi bir problemim yok daha sonra geçti bu durum bir şekilde iki üç yıldır bir sorun yaşamamıştım ancak bu sabah salondaki boy aynasını yatak odamın kapısında gördüm o esnada yatak odasında yatağımda oturur vaziyetteydim uyanıktım çok eminim çünkü telefonumla oynadığım esnada bu yaşandı. Kafamı kaldırıp aynaya baktığımda kendimi gördüm ancak alnımda iki tane minik boynuz gibi bir şey olduğunu gördüm etrafı hafif yara gibiydi. Arkamda da dev, aşırı koyu siyah silüet gibi aynı zamanda da enerji gibi bir varlık gördüm. İnsana benzemiyordu ancak silüeti belirgindi bir yüzü olduğu seçilebiliyordu ve gerçekten çok ürktüm arkamda duruyordu büyük garip elleri vardı omuzlarıma koymuştu kafası da kafamın üzerinde duruyordu gövdesi arkamda olduğundan seçemedim. Bağırmak istedim ancak hiç ses çıkartamadım. Daha sonra Ayetel Kürsi nas Felak okudum bir süre öyle durmaya ve aynadan bana bakmaya devam etti. Duaları üçüncü tekrarımda aynada da o silüette kayboldu. Salona gittim ayna yerinden hiç oynamamış hemen bilen birini buldum durumu anlattım ancak telefonda görüştüğümüz için çok fazla bilgi veremedi benimle alakalı durumları bilip bu tarz durumlara çok açık olduğumu artık bunun dönüşü olmadığını kendimi korumayı öğrenmem gerektiğini yoksa git gide algım açıldığından yakında sesler vb duymaya başlayabileceğimi söyledi. Benim merak ettiğim boynuzlu bir cin kabilesi var mı? Boynuzları kendi alnımda da çıkmış olarak görmemin farklı sembolik bir anlamı var mı? Ve aynadaki yansımamızın yanında ailemden bir kadını da gördüm ve büyü olabileceğini düşünüyorum. Bu konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir ve sorularımı yanıtlayabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
|
Harbiden bende merak ettim nasılsınız, iyisinizdir inşallah