[QUOTE=lSametlTasl;656883]
Alıntı:
Sessizadam Nickli Üyeden Alıntı
Ya bak bir ara kandil gecesiydi sanırım tam hatırlayamıyorum 20 rekatlik 2 şer 2 şer kıldım normal yatsıyı kıldım amena resulü okudum 1 sayfa yasin okudum zikir çektim yattım oturma odasında annemde kur-anı Kerim okuyordu orda bile ya rüyama annem kılığımda geldi beni annemle kötü gösteremeye çalışıyor sanki bunları bu yaşadıklarımı annem bana yapmış gibi bilmiyorum o dediğin nedir benim gibi olanların çoğu belli zaman sonra yakaza halinden gündüz gözü ile görmeye başlıyor ben öyle bir olay iki kere yaşadım sesli ve uzaktan görüntülü başka olmadı belki bunu kıldığım namazlar koruma duaları ve zikirlere bağlıyorum ve biri ile konuştum Süryani büyücü varmış Mardin'de malzeme satıyormuş bir adam bizim köyden uzun yıllardır uğraşıyormuş bu işlerle ama biz yeni duyduk konuşturdu amcam yanına gidip bana şey dedi eğer sen evliysen bu sorunu kimse çözemez dedi büyücü papazlar dışında süryani olan yapıyormuş ama meblaları 200 milyar civarı dedi ben sana okumalar yazacam dedi banyona karıştırman gereken eşyalar var dedi arınman lazım dedi Tevrattan yazılar ile seni arındırıp temizlicez dedi bilmiyorum kafam çok karışık ama ben hep ümitliyim Rabbime karşı olana olmayana elhamdülillah
|
unutma allah müsade etmese yanına yaklaşamazlar.cini mini bir kenara koyalım da büyük resme odaklanalım.
allah kulunu düzeltmek için bazen belalar verir. şefkat tokadı vurur.o istemezse hiçbir hocada çözemez.bırak süryani büyücüyü papa gelse kaçar.
sen önce bir düşün ben nasıl bir kulum acaba diye sonrası gelir inşallah